Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Καταπολέμηση του καρκίνου με πικραμύγδαλα και κουκούτσια από βερίκοκα.
Θραύση έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η φήμη ότι τα πικραμύγδαλα και τα κουκούτσια από τα βερίκοκα έχουν επιτύχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα σε θεραπείες κατά του καρκίνου.

Είναι όμως αλήθεια ή είναι άλλη μια προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την απελπισία των νοσούντων από αυτήν την τόσο βαριά ασθένεια;
Η άποψή μου είναι ότι η θεραπεία με τη χρήση πικραμυγδάλων και τα κουκούτσια από το βερύκοκο είναι βάσιμη.


Ο πρώτος και βασικότερος λόγος είναι το ότι κανείς δεν έχει να κερδίσει από την χρήση αυτών των τόσο κοινών ειδών.

Δεύτερος και εξίσου πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι πλέον έχουν γίνει αρκετές έρευνες που έχουν αποδείξει επιστημονικά ότι πράγματι υπάρχουν εξαιρετικά ευεργετικές επιδράσεις από την βιταμίνη B17. Η B17 είναι η βιταμίνη που εμπεριέχεται και στο πικραμύγδαλο αλλά και στο κουκούτσι του βερίκοκου.

Παραθέτω κάποια ενδιαφέροντα και ολοκληρωμένα άρθρα παρακάτω:

Η φυλή Χούνζα και το αντικαρκινικό κουκούτσι του βερίκοκου....

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο...
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
* Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν
έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της
επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο - είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο <<Το Βήμα>> ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς); Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.Πηγή: http://spathovouni.blogspot.gr/


Συνεχίζοντας, η ουσία αυτή που εμπεριέχεται στα κουκούτσια από το βερίκοκο, υπάρχει σε εξίσου ανάλογη ποσότητα και στο Πικραμύγδαλο. Γι αυτό και την βιταμίνη B17 την ονομάζουν διαφορετικά και Αμυγδαλίνη. 


Εκτός από την ευεργετική της επίδραση στους ήδη καρκινοπαθείς, η Αμυγδαλίνη φέρεται να προλαμβάνει και την εμφάνιση του καρκίνου.

Εκτυπώστε το άρθρο

22 σχόλια:

 1. ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΥΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ.΄ΤΗΛ 6977324845

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ηθελα ειλικρινα να συγχαρω τον αρθογραφο για την πολυ ενδιαφερουσα ερευνα που μας παρουσιασε.Επισης θα ηθελα να συγχαρω τον ΑΓΕΝΗ φιλο ανωνυμο που δεν ενδιαφερεται διολου για την ερευνα και δεν παραθετει κανενα σχολιασμο αλλα διαφημιζει το προιον που θελει να πουλησει.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το θεμα ειναι απέραντο και δεν μπορουμε να το περιορισουμε μόνο σε μια ερευνα διοτι υπάρχουν πάρα πολλες αποδυκνυουν οτι ο καρκινος ειναι μια καθαρα εμπορικη ασθένεια και οτι ειναι εντελως ιασιμος αλλα αυτο ειναι συντεταγμενη και αλλων παραγόντων οπως ειναι η καθημερινη διατροφη και κυριως η συναισθηματικη και νοητικη τοξινωση του οργανισμου .Θερμοτατα συγχαρητηρια για το blog σας .Θα επανελθω για τον καρκινο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε ή φίλη, συμφωνώ απόλυτα οτι πολλά "παίζονται" με το θέμα του καρκίνου και έχουμε ανεβάσει αρκετά άρθρα αυτού του περιεχομένου. Ίσως όμως η πιο αξιόλογη προσέγγιση (νομίζω) είναι αυτή του Δρ Χάμερ, ο οποίες δεν χρησιμοποιεί ούτε φάρμακα ούτε βότανα παρά μόνο ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση.

   Από την άλλη η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να λάβεις μια απόλυτη θέση στο οτιδήποτε, πόσο μάλλον για μια ασθένεια που σκοτώνει εκατομμύρια.

   Σε ευχαριστούμε πολύ! :))))

   Διαγραφή
 4. ΑνώνυμοςΜαρτίου 26, 2013

  θα ηθελα να με ενημερώσετε αν πρέπει να τρώμε κουτσούκια απο συγκεκριμένη ποικιλία βερύκοκων και που μπορούμε να βρούμε πικραμυγδαλα εμείς που ζούμε στην πόλη. πως θα ξεχωρίσουμε το απλό δέντρο της μυγδαλιάς απο αυτο που παίρνουμε το πικραμύγδαλο; ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι αγαπητή φίλη, δεν έχει σημασία η ποικιλία, αρκεί να είναι βιολογικά. Όσο για τα πικραμύγδαλα μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με βιολογικά. Πλέον σε πολλά καταστήματα έχουν κυκλοφορήσει και κουκούτσια από πικραμύγδαλο. Τελευταία έχω δει και σε μαγαζιά με ξηρούς καρπούς!

   Διαγραφή
 5. ΑνώνυμοςΜαρτίου 26, 2013

  τελευταια μπήκα στην ιστοσελίδα σας και πραγματικα έμεινα ενθουσιασμένη με την θεματολογία .συνεχιστε να γραφετε αυτα τα ενδιαφέροντα πράγματα.
  ΒΙΒΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑνώνυμοςΜαρτίου 26, 2013

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  ΒΙΒΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑνώνυμοςΙουλίου 11, 2013

  Το κουκουτσι απο το βερυκοκο πρεπει να το καταπινουμε;Πώς να το τρώμε;Συγχαρητηρια για το μπλογκ σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 13, 2014

   Σπάμε το τσόφλι, μασαμε το κουκούτσι που είναι σαν αμύγδαλο και το καταπίνουμε. Σε λίγη ωρα νοιωθουμε μια καθαρότητα στο στόμα που ειναι αποτελεσμα του θανάτου των μικροβίων που ζουν στο στόμα. Με την χρηση, αυτή η καθαρότητα εξαπλώνεται σε όλο το σωμα απο τον θάνατο και αδρανοποίηση των μυκητων και μικροβίων που μας τρώνε στην κυριολεξία ζωντανους. Νοιωθεις μια ειρήνη και το συναισθημα οτι τίποτα δεν σε ενοχλεί εσωτερικά.

   Διαγραφή
 8. Συγχαρητήρια για το μπλόγκ σας.ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΄ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ έχουμε τόσο ανάγκη από τέτοιες πληροφορίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλησπέρα σε όλους , Εχει κάποιος εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μας;Εννοω κάποιος που να έχει εντάξει τα συγκεκριμένα στην διατροφή του και έχει προσέξει κάποια πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πολυ ενδιαφεροντα και σωστα ολα αυτα και η ιστορια της ανακαλυψης του Ιαπωνα και Ιντριγκα του Μεμοριαλ απολυτα τεκμυριωμενη. Μπραβο που την ανασυρατε. Η Β17 ειναι η λυση στον καρκινο και σε θεραπεια αλλα και σε προσληψη. Η φυλη Χουντζα ειναι η Καλλας λεπτομερεια θα μου πειτε μπροστα στην ενημερωση την πιο γενικη.
  Αν δειτε φωτογραφιες τους ειναι ξανθοι και γαλανοι, με παρομοιες φολκρορικες στολες με αυτων της Βεροιας.Ακομη οσοι ειναι απο Βεροια οπως ειμαι κι εγω θα αναγνωρισουν καταπληκτικες ομοιοτητες με τους κατοικους της Βεροιας. Οι γυρω φυλες απο τους Καλλας δεν εχουν καμμια σχεση . Ειναι φυλες μελαμψες!
  Η ενσταση μου ειναι αυτη επειδη εχω προσθεση τα πικραμυγδαλα και τους πυρηνες του βερυκοκου στο διαιτολογιο μου ( προληπτικα) οφειλω να ενημερωσω και σας οπως τα ακουσα απο παραγωγο των πικραμυγδαλων ( κατι ξερει ο ανθρωπος) πως τα πικραμυγδαλα περιεχουν υδροκυανιο και η ημερησια καταναλωση τους δεν πρεπει να ξεπερνα τα 4-5. Αλλοιως μπορει να προκαλεσουν θανατο και στην καλυτερη περιπτωση εμετους ζαλη ναυτια κλπ.
  Τα κουκουτσια του βερυκοκου δεν ειναι το ιδιο ομως η υπερβολη στην καταναλωση δεν ειναι θετικη.Το εξηγει ο Ιπποκρατης πως για την διατηρηση της καλης υγειας στον οργανισμο πρεπει τα 6 στοιχεια ( τροφες) που ο ανθρωπος καταναλωνει πρεπει να ειναι σε ισονομια στον οργανισμο μας. Δηλαδη το στερεο, το υγρο, το πικρο, το ξυνο, το γλυκο και το αλμυρο πρεπει να ειναι σε ισονομια. Αν δεν ειναι και διαταραχθει η ισονομια αυτη τοτε ξεκινανουν οι αρρωστιες! Αυτα οσον αφορα την προληψη των ασθενειων και του καρκινου φυσικα. Ομως οταν ξεκινουν οι νεοπλασιες και οι ογκοι και πρεπει να ακολουθηθει μια συγκεκριμενη θεραπεια αυξημενης ληψης πικρων τροφων τοτε μηδενιζεται η ληψη ζαχαρης και γλυκων ουσιων γιατι ως γνωστον το γλυκο περιβαλλον ευνοει τρομακτικα τον καρκινο. Ειναι σαν να λεμε το φυσικο του περιβαλλον για να επιτεθει και να πολλαπλασιαστει και στην συνεχεια να μετασταθει παντου.
  Ζαχαρη και καρκινος ειναι στενα συνδιασμενοι και συνυφασμενοι γι αυτο προσοχη σε οσους ηδη νοσουν!
  Συνεχιστε την ωραια σας προσπαθεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πολυ ενδιαφεροντα και σωστα ολα αυτα και η ιστορια της ανακαλυψης του Ιαπωνα και Ιντριγκα του Μεμοριαλ απολυτα τεκμυριωμενη. Μπραβο που την ανασυρατε. Η Β17 ειναι η λυση στον καρκινο και σε θεραπεια αλλα και σε προσληψη. Η φυλη Χουντζα ειναι η Καλλας λεπτομερεια θα μου πειτε μπροστα στην ενημερωση την πιο γενικη.
  Αν δειτε φωτογραφιες τους ειναι ξανθοι και γαλανοι, με παρομοιες φολκρορικες στολες με αυτων της Βεροιας.Ακομη οσοι ειναι απο Βεροια οπως ειμαι κι εγω θα αναγνωρισουν καταπληκτικες ομοιοτητες με τους κατοικους της Βεροιας. Οι γυρω φυλες απο τους Καλλας δεν εχουν καμμια σχεση . Ειναι φυλες μελαμψες!
  Η ενσταση μου ειναι αυτη επειδη εχω προσθεση τα πικραμυγδαλα και τους πυρηνες του βερυκοκου στο διαιτολογιο μου ( προληπτικα) οφειλω να ενημερωσω και σας οπως τα ακουσα απο παραγωγο των πικραμυγδαλων ( κατι ξερει ο ανθρωπος) πως τα πικραμυγδαλα περιεχουν υδροκυανιο και η ημερησια καταναλωση τους δεν πρεπει να ξεπερνα τα 4-5. Αλλοιως μπορει να προκαλεσουν θανατο και στην καλυτερη περιπτωση εμετους ζαλη ναυτια κλπ.
  Τα κουκουτσια του βερυκοκου δεν ειναι το ιδιο ομως η υπερβολη στην καταναλωση δεν ειναι θετικη.Το εξηγει ο Ιπποκρατης πως για την διατηρηση της καλης υγειας στον οργανισμο πρεπει τα 6 στοιχεια ( τροφες) που ο ανθρωπος καταναλωνει πρεπει να ειναι σε ισονομια στον οργανισμο μας. Δηλαδη το στερεο, το υγρο, το πικρο, το ξυνο, το γλυκο και το αλμυρο πρεπει να ειναι σε ισονομια. Αν δεν ειναι και διαταραχθει η ισονομια αυτη τοτε ξεκινανουν οι αρρωστιες! Αυτα οσον αφορα την προληψη των ασθενειων και του καρκινου φυσικα. Ομως οταν ξεκινουν οι νεοπλασιες και οι ογκοι και πρεπει να ακολουθηθει μια συγκεκριμενη θεραπεια αυξημενης ληψης πικρων τροφων τοτε μηδενιζεται η ληψη ζαχαρης και γλυκων ουσιων γιατι ως γνωστον το γλυκο περιβαλλον ευνοει τρομακτικα τον καρκινο. Ειναι σαν να λεμε το φυσικο του περιβαλλον για να επιτεθει και να πολλαπλασιαστει και στην συνεχεια να μετασταθει παντου.
  Ζαχαρη και καρκινος ειναι στενα συνδιασμενοι και συνυφασμενοι γι αυτο προσοχη σε οσους ηδη νοσουν!
  Συνεχιστε την ωραια σας προσπαθεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 16, 2014

   Μετά από είκοσι ημέρες,που κάθε πρωί έτρωγα 4 πικραμύγδαλα είχα ζαλάδες.

   Διαγραφή
  2. θελω να πιστευω οτι και μονο αυτο για τη ζαχαρη που ανεφερες σε κανει ανθρωπο γιατι ζ
   σωζεις πολους χωρις να το ξερεις σε ευχαριστω πολυ συνεχιστε να γραφεται τετοια θεματα μας αφορουν ολους σας ευχαριστω παρα πολυ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΟΣ

   Διαγραφή
 12. ΑνώνυμοςΜαρτίου 18, 2014

  Ωραία όλα αυτά, αλλά ποιος υπογράφει το κυρίως κείμενο του άρθρου και πως τεκμηριώνεται όλο αυτό, νομίζω πως καλό θα ήταν να αναφέρονταν συγκεκριμένες πηγές.
  Τα blog άλλωστε είναι ένα είδος ιστοσελίδας, στο οποίο θα μπορούσε κάποιος να γράφει ο,τιδήποτε θέλει. Το να βρεις υποστηρικτές σ' ένα τόσο σπουδαίο θέμα όπως είναι η αντιμετώπιση κάποιας ασθένειας, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Όλοι ελπίζουμε και θέλουμε να έχουμε καλή υγεία.
  Για να μην παρεξηγηθώ, δεν σας κατηγορώ, απλά δεν είναι καλό να αναπαράγονται ατεκμηρίωτες πληροφορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ αυτο το βλοκ μη το διαβαζεις και αφησε τον κοσμο που ποναει γιατι απο οτι φαινεται εσυ δεν εχεις περασει απο τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!! ΠΟΝΑΕΙ
   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ !!!!!

   Διαγραφή
 13. ΑνώνυμοςΙουλίου 05, 2014

  Συγχαρητήρια για το blog σας και την ενημέρωση που προσφέρετε!!
  Μετά από πολύ έρευνα πολλών μηνών και ωρών όλα τα αγαθά της φύσης που αναφέρετε δρουν θετικά στην καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών!Για τα κουκούτσια βερύκοκου έχω ακούσει τα καλύτερα μόνο που κάποιοι λένε ότι πρέπει να καταναλώνονται σε συγκεκριμένο αριθμό ανα μέρα κάτι που ψάχνω να βρω.Εαν γνωρίζετε τον αριθμό ενημερώστε.
  Καλή συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αξιζουν πολλα ολα αυτα που.γραφετε.μπραβο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ζαλαδα που αναφερεται καποιος αναγνωστης -συμφωνα με μελετες- οφειλεται στο γεγονος οτι τα κουκουτσια εχουν βρει χωρο για να δουλεψουν. Δεν ειναι ανησυχητικο δειγμα αυτο. Το αντιθετο, ειναι ενθαρρυντικο δειγμα, οι δε ελαφρες ζαλαδες υποχωρουν γρηγορα.
  Η δοσολογια, αν προκειται για ταμπλετα ειναι 300mγ την μερα. Σε φυσικη μορφη μεχρι 10 καρπους τη μερα δινουν περιπου τα 10μγ. Αρχιζουμε με μικροτερες δοσεις για 3-5 μερες δηλαδη, μιση ταμπλετα η εως 5 καρπους. Μετα μπορουμε να φτασουμε τους 10 καρπους την μερα. Οχι ομως ολους μαζι. ΠΡΟΣΟΧΗ, Δυο καρπους καθε 1-2 ωρες ειναι το ιδανικο.
  Η σχετικη βιβλιογραφια αναφερει πως για προληπτικους λογους μπορουμε να παιρνουμε την μιση απο την παραπανω ποσοτητα. Για οσους εχει ανιχνευθει παθολογικο ευρημα παιρνει ενα τριμηνο για να φανει καποια διαφορα.
  Προσοχη στην καταναλωση ζαχαρης και γλυκαντικων. Οι ογκοι τρεφονται με γλυκοζη!

  Αξιζει να αναφερθουν δυο ακομα φυτικα προϊοντα με εξαιρετικες αντικαρκινικες ιδιοτητες, η γκραβιολα φρουτο του Αμαζονιου καθως και το βαλσαμοχορτο (υπερικο) που ηδη το χρησιμοποιουν οι ομοιοπαθητικοι γιατροι, το δε Πανεπιστημιο Ιωαννινων κανει μελετες -με μεχρι τωρα θετικα στοιχεια- για τον καρκινο της ουροδοχου κυστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί φίλοι, η Εναλλακτική Δράση έχει μεταφερθεί στην καινούργια διεύθυνση enallaktikidrasi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί φίλοι, η Εναλλακτική Δράση είναι ένα ενημερωτικό blog που σκοπό έχει την διάδοση δυσεύρετων και πολλές φορές αποκρυφθέντων από τα Μ.Μ.Ε. πληροφοριών σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και αυτόν της υγείας.

Επειδή η Εναλλακτική Δράση αποτελεί μια συλλογική και επίπονη προσπάθεια ανεύρεσης των πληροφοριών, πολλά από τα άρθρα δεν μπορούν και δεν έχουν επιστημονική τεκμηρίωση.

Γι' αυτό, τα άρθρα έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την συμβατική ιατρική αγωγή.

Τέλος, σας προτρέπουμε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών της Εναλλακτικής Δράσης να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Η λίστα ιστολογίων μου